Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Hejdå Metro Mode – Hej Chic!

VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG! – ellenclaesson.chic.se
VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG!
 – ellenclaesson.chic.se
VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG! – ellenclaesson.chic.se

Nu är det dags! Dags för mig att lämna fantastiska Metro Mode efter några fina år. Har varit en ära att få driva sin blogg här, men ibland behöver man följa sin magkänsla och haka på något nytt. Tack snälla för denna tid och jag hoppas givetvis att ni följer efter.

Från och med idag hittar ni mig på Chic.se! Det känns så otroligt spännande, kul och jag är extremt peppad! Chic har precis lanserat en nya sida och mycket kul kommer att hända framöver. Förutom att ni kommer kunna följa mig i bloggen kommer ni även att se mig i magasinet där jag har fått en sida att inspirera. Riktigt kul!

Givetvis känns det extra kul att få göra denna flytt samtidigt som min andra blogghalva Hanna. Vi älskar ju som ni redan vet att göra saker ihop! Och att dessutom få ha Caroline Sandström som chef, herre vad trevligt vi ska ha! Så fina ni, vi ses på Chic!

Ni når mig från och med nu på ellenclaesson.chic@gmail.com

Och ännu en gång, tack Metro Mode <3


And so it’s time for me to leave Metro Mode! It’s been so much fun to be a part of this family but sometimes you have to follow your heart and do something new. Many thanks for this time and I hope you will keep on following me. 

From now on you will find me at Chic.se! I’m so excited and I’m extremely ready for this new start. Chic has just re-launched their new site and there’s so much going on. Except that you can follow me on the blog you will see me in the Chic magazine. 

Of course it feels extra fun to do this with Hanna, my dear friend and colleague. As you already know, we love to do things together! And to join Caroline Sandström, oh my god how fun we’ll have. 

If you want to get in touch with me: ellenclaesson.chic@gmail.com

WELCOME TO MY NEW BLOG HERE!
WELCOME TO MY NEW BLOG HERE!
WELCOME TO MY NEW BLOG HERE!

One more time, thank you Metro Mode <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!