Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Hejja veckan!!

ellenclaessonÄntligen lite outfit – Älskar den här rocken från Dagmar! Bar den under Fashion Week men har fortfarande inte fått bilderna, som tur var kunde jag möta upp Evelina idag när jag bar den igen för att få den på bild. Annars bara en basoutfit, cashmere från Gucci, jeans från Levis 550, mössa från Gina Tricot och sneakers from Eytys.

Veckan har gått i ett och det har varit extremt mycket! Men jag gillar det, händer så mycket kul framöver som ni ska få ta del av.

Finally an outfit picture! Love this coat from Dagmar. I wore it during Fashion Week but I’ve still not received my pictures, but today I wore it again and had the chance to get it in a photo. Otherwise use base, cashmere from Gucci, jeans from Levis 550, hat from Gina Tricot and sneakers from Eytys.

ellenclaesson-dagmar-twopicellenclaesson-close

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • O.M.G dör för den där outfiten!!

  Jag har en liten fråga jag undrar om du kan hjälpa mig med? Såg att du jobbade på Gina Tricots huvudkontor och undrar mest hur du har jobbat dig uppåt? Hur började du osv? Jag är själv väldigt inne på att jobba med kläder och mode. Undrar mest om du har några tips för att lyckas?

  Hoppas du får en fin dag!
  Kram

  Ellen 2016-03-17 03:53:33 http://nouw.com/eeellen
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   Stämmer bra! Jag har min blogg att tacka till viss del, dem kontaktade mig och bad mig komma på en intervju. Jag hade förutom bloggen jobbat som stylist och med marknadsföring, men jag blev anställd för att jag har min koll på mode som jag har. Visa framfötterna, tro på sig själv och våga ta för sig, så tror jag man kan komma ganska långt! Kram!

   Ellen Claesson 2016-03-18 18:26:58
   Svara
 • Dina bilder är alltid så fina! Skulle du kunna göra ett inlägg om din kamerautrustning, dina fototips osv?

  Frida 2016-03-12 17:37:18 http://fridasfriday.com
  Svara
 • Hej Ellen!

  Det finns ingen som inspirerar mig med sina outfits mer än du! Skulle kunna kopiera din garderob rakt av!
  Hade varit så roligt om du kunde göra ett inlägg med vad man ska satsa på i garderoben just nu. Är så sugen på lite nytt men kan inte välja allt 🙂

  Tack för en bra blogg!!

  Louise 2016-02-25 11:03:07
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Hej Louise!
   Tack snälla, vad fint sagt!! 🙂
   Ja, jag ska försöka ha det i åtanke när jag skriver framöver. Försöker väva in ”vad man bör satsa på”, ”trender” osv i mina inlägg hela tiden. Tex. i mitt senaste inlägg nu nämner jag rosa – Rosa är helrätt för våren! Kram 🙂

   Ellen Claesson 2016-02-25 21:09:21
   Svara
 • SNYGG Ellen!

  Linn 2016-02-25 10:51:53 http://linneklund.devote.se
  Svara
 • Men åhh sjukt snygg outfit 🙂
  Många kramar Hanna <3

  Hanna Sahlqvist aka Hannavic 2016-02-25 08:02:34 http://hannavic.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!