Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

”Blue nude”

matisse-ellenclaessonJag har velat ha denna ”blue nude” av Matisse i en evighet nu! Och idag när jag igen såg den inramad, denna gång av Johanna (lånad bild till vänster), växte mitt behov lite till. Nu är den strax på g hem!
Annars, Lördag och jag har legat nerbäddad i sängen hela dagen. Hade hoppats på att kunna orka fota lite outfit idag, men kroppen fick tala. Dagen blev lite bättre när han kom hem med blommor som suprise!

I’ve wanted this ”blue nude” by Matisse forever now. When I saw it today my needs for it didn’t became less. Will get asap! Saturday today and I’m in bed all day, sooooo boring. Had plans for outfit shoot today, but my body said no. The day turn out a little bit better when he came home with suprise flowers! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Haha sjukt babe, jag har den tavlan också! Men min är gammal så är ingen poster, men kul ändå 🙂

    Linnea Zanders 2016-02-17 19:30:37
    Svara
  • Var kan man köpa den?

    Maria 2016-02-14 20:50:07
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!