Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

”Doja”

eytys-ellenclaessonCaroline drog med mig och Hanna till Eytys butik när vi var uppe i Stockholm. Föll pladask för det par som Caroline var ute efter, så det slutade med att jag gick hem med samma par. Och vet ni vad, jag är så jädrans nöjd, på riktigt bästa skon jag äger för tillfället. Dock har jag endast kunnat bära dom inomhus på kontoret än, då jag inte vill förstöra dom det första jag gör. Men, blir perfekta till våren.

New sneakers from Eytys! Love them sooooo much. Will be perfect for spring. 
eytys-ellenclaesson-sneakers

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej ellen! Vad har du för strl på dina? Är dem små? Hur många cm mäter dom:)

  Simone 2016-02-08 07:13:29
  Svara
 • Supersnygga! Jag ska beställa dem idag men undrar lite över storleken eftersom jag vanligtvis ligger mitt emellan två storlekar. Är de små, stora eller normala i storleken? Tack för en toppenblogg!

  Matilda 2016-02-07 10:04:46
  Svara
 • Hur är Evtys i storlek? Så jobbigt när man ligger mitt emellan två storlekar…

  Elli 2016-02-06 21:02:38
  Svara
 • Snygga! Jag ska beställa desamma, hur är de i storleken? Tack för en inspirerande blogg! 😉

  Matilda 2016-02-06 20:06:03
  Svara
 • Superfina! Är det skinn eller tyg? Har lite dålig telefon så ser inte riktigt, haha!

  Sarah 2016-02-05 23:13:10
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!