Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Mockajacka från Dagmar!

houseofdagmar-ellenclaessonTorsdag och jag är tillbaka på kontoret igen! Känns konstigt nog som Måndag idag, galet mycket att göra. Passar på och visa er denna UNDERBARA mockajacka från Dagmar som jag bar under modeveckan. Den är sådär perfekt boxig och pösig som jag gillar. Bar den tillsammans med polotröja från Filippa K och jeans från Sandro.

Thursday and I’m back in the office again! Feels like Monday today, so much to do! Any way, I wore this amazing suede jacket by Dagmar during fashion week. It’s perfect boxy and baggy! Wore it along with turtle from Filippa K and jeans from Sandro.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • love that jacket
  xx
  http://anoddgirl.blogspot.com.au

  nat 2016-02-05 07:27:14 http://anoddgirl.blogspot.com.au
  Svara
 • Hej! Den jackan är verkligen superfin, jag går och funderar på ett inköp själv men har inte provat den på än. Hur är den i storlek? Upplever just Ytterplaggen hos Dagmar som aningen stora i storlek ibland.

  Hälsningar/ Cecilia

  Cecilia 2016-02-04 22:50:57
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!