Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Gina Tricot SS16

skjortorSom ni vet jobbar jag med inköp på Gina Tricot – Något som är precis sådär dunderkul som det låter. Men för er som inte vet så jobbar jag med lättvävt, alltså blusar, skjortor, klänningar och kjolar. Nu till våren är skjortan TYP det viktigaste du kan ha din garderob – Och givetvis är vi på det!
Vi gör din klassiska oxfordskjorta i 100% organic cotton, din silkesskjorta i 100% silke, din linneskjorta i 100% linne och nu för första gången – den perfekta sommarskjortan i 100% better cotton. Ja, jag är riktigt stolt över vårens stortiment.

As you already know I’m working with purchasing at Gina Tricot. But many of you may not know that I working with light woven, blouses, shirts, dresses and skirts. This spring the shirt is the most important you have in you closet! And of course we have done some really nice pieces – Feeling proud!

skjortor-ginatricot-ss16

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • alltså hallååå. så snygga!

  EMELIE ELISABETH . BLOGG . SE 2016-02-05 02:25:16 http://WWW.EMELIEELISABETH.COM
  Svara
 • snygga

  Johan 2016-02-01 19:09:36 http://finest.se/soulful
  Svara
 • Älskar såna skjortor! Dock önskar jag att just bomullen försvinner helt från marknaden, jätteskönt material men sämst ur miljösynpunkt 🙁 även om det är ekologisk bomull så är det tyvärr ungefär lika dåligt… Måste dock hitta ett bra substitut till fibern först 🙂 haha lite random av mig att skriva men tänkte bara på material lite 😉

  Matilda 2016-02-01 01:27:59
  Svara
 • Hej! När kommer skjortorna ut i butik?

  Linnea 2016-01-29 08:44:37
  Svara
 • Är den mörkgröna skjortan som du la upp en bild på Instagram också från GT? : )

  Lisa 2016-01-28 21:45:01
  Svara
 • När kommer de i butik?

  Maria 2016-01-28 19:26:20
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!