Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Vinter, vardag och kärlek

b43794a4933f31121d172386f05cdfceEn bild från den ljusa tiden – Älskar varenda plagg på bilden och jag saknar mina sneakers från Céline. 

Jag vet att detta är sämsta anledningen – Men jag är tyvärr inte riktigt lika duktig på att blogga denna tid på året. Samma visa varje år. Det går alldeles för mycket tid på att ta sig igenom vardagen, jag är extremt inspirationstom just nu (hey fashion week, kunde inte komma lägligare), samt att jag saknar vardags-fotograf (bor du i Borås, då jag jobbar där, och skulle vara intresserad av att fota lunchtid under veckodagarna – hojta!). Och en annan, kanske ändå den finaste anledningen av de alla, är att jag är kär. Lägger all min ledig tid på honom.

Men vet ni vad, jag håller just nu på och väljer ny kamera – En kompakt systemkamera (tips?)! Vilket kommer underlätta väldigt mycket för bloggen. Det händer mycket nu framöver och jag vill att ni ska få vara med meeeeer i allt jag gör, samt att ni ska få lära känna mig lite närmre. Är det något speciellt ni önskar att jag tar upp här? Kanske ett stående inlägg varje vecka? Och som sagt – Fashion Week, inspiration och trevligheter behövs nu! Ni ska givetvis få följa med på allt!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Finns skorna att få tag på i Sverige? Fyller 30 snart och tänkte önska mig i present.
  Hoppas på svar! 🙂

  Madeleine 2016-02-02 17:42:31
  Svara
  • Svar på Madeleines kommentar.

   Detta är en äldre färg, så förmodligen svår att få tag i. Men Nathalie Schuterman säljer sneakers från Céline, kontakta dem – Finns ej på hemsidan 🙂

   Ellen Claesson 2016-02-02 19:19:28
   Svara
 • Hej!
  Tack för kanonblogg! Så kul att du är kär! Jag har också blivit kär – i jackan från House of Dagmar du visar på Instagram…. Jag undrar vilken storlek du har? Är det den stl du brukar ha? Om du inte vill svara här kanske du kan skicka ett mail. Det hade hjälpt då jag måste beställa och vi är ganska lika i stl. Tack!

  Mia 2016-02-02 15:36:31
  Svara
 • åååh vilken snygg kjol. vart har du köpt den? eller kan du tipsa om liknande? 🙂

  elin 2016-01-28 07:05:34
  Svara
 • Hej! Tack för en inspirerande blogg! Jag har hängt med och läst i många många år!
  Hade önskat tips på budget alternativ. Som student kan jag bara drömma om de flesta plagg jag inspireras av här, men vill trots det hålla garderoben uppdaterad.
  Kämpa på och grattis till kärleken!

  Martine 2016-01-27 19:25:40
  Svara
 • gorgeous outfit, love your skirt
  xx
  http://anoddgirl.blogspot.com.au

  nat 2016-01-27 09:50:20 http://anoddgirl.blogspot.com.au
  Svara
 • Jag skulle vilja läsa om inredning och interiör i din lägenhet 🙂

  Hanna 2016-01-27 00:46:51
  Svara
 • Grattis till kärleken!!! Så underbart att du är kär! Kan du inte berätta mer om den lyckliga?!

  Claudia 2016-01-26 22:29:42
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!