Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

På min önskelista!

jwanderson-ellenclaessonHar drömt om dessa boots from J.W.Anderson allt för länge nu – Och jag är ju galen i skor, älskar att köpa skor! Dessa står på min önskelista just nu, som för tillfället är alldeles för lång. Är nämligen riktigt nära på att slå till en ny väska. Får se vad jag prioriterar först.. I morgon ska ni få se mitt senaste par skor i samlingen!

I’ve been dreaming of these boots from J.W.Anderson too long now. And I’m crazy for shoes, love to buy them! These are on my wish list, but I also have a new bag on my mind. We will see what I will go for next! Tomorrow I will show you my latest pair. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag är också helt besatt av dessa skor! Galet fina. Får för mig att dom skulle göra mig väldigt lycklig 😉

    Gabriella lundgren 2016-01-15 21:55:49 http://gabriellalundgren.com
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!