Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Den perfekta stickade tröjan!

knit-ellenclaesson-gucciNi som följer mig på Instagram har redan sett den här bilden (Vilket jag dock tänkte skulle bli ett återkommande inlägg här varje vecka – Veckans Instagrambild – Börjar på riktigt nästa vecka), klädd i min nya perfekta stickade tröja. Hittade den på Zaras rea! Längesedan man fick så mycket fina komplimanger för en tröja, plus att jag inte frös på hela dagen.

Those of you who follow me on Instagram have already seen this picture (which I however thought would be a regular posts here every week – best of the week from Instagram), wearing my new perfect sweaters. Found it on Zara’s Sale! I got so many great compliments for a it, plus I didn’t freeze on the whole day. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hei! Ser i et tidligere innlegg at du shoppet Sandro klær online. Tenkte bare å si at de har åpnet butikk i Oslo; men det vet du kanskje allerede?
  (hvis du noengang er her på besøk; burde du ta en tur innom…(den ligger på Eger, Karl Johansgt.)

  Lise 2016-01-15 18:15:11
  Svara
 • den är SÅ snygg!

  thea 2016-01-14 10:29:24
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!