Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Skitdagar!

ellenclaessonVissa dagar är verkligen riktiga skitdagar! Idag är en sådan dag. Det finns många saker som jag funderar över, många saker som jag för tillfället är så besviken över. Jag är så oerhört trött. På Onsdag väntar 12 dagars ledighet och jag tror aldrig jag varit i större behov. Längtar så jag spricker till att komma ner till kusten. Men å andra sidan – Visst är min nya halsduk fin?!

Some days are crap! Today is one of those days. I’ve have so many thoughts and so many things I’m disappointed over right now. And I’m just so tired. On Wednesday I have 12 days for holiday, never been more needed.  Namnlöst-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • hang in there älskling! <3 <3

    Elin Pelin 2015-12-18 08:35:17
    Svara
  • Skönt att någon mer känner så! Har också haft en dålig dag, allt känns lite jobbigt men det är ju skönt att man vet att det inte alltid känns så 🙂

    Abbie 2015-12-17 22:56:48
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!