Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Stella McCartney

ellenclaesson-stellamccartneyAlltså, dessa byxor, kan inte få dom ur tankarna (har tidigare skrivit om dom här). Stella McCartney prickade verkligen fullträff! Hade gärna burit dom med sneakers, precis som på bilden. Men minst lika fina att klä upp.

Denna helgen har varit så behövd, jag har fått all energi som jag behöver. Vänner och familj, sömn och trevligheter. Känner mig laddad för en jobbvecka utan ett tryck över bröstet, och kanske hinner man till och med ta sig till gymmet, något jag inte hunnit på månader.. Och kanske väger det in att jag efter ett år i Göteborg, fortfarande inte hittat ett gym jag trivs på. Kan lova er att det är svårt att hitta ett så trivsamt gym som jag varit på tidigare innan jag flyttade..

These trousers, can’t get them out of my mind. Stella McCartney really made a winner! I would love to wear them as on the picture, with sneakers.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag föreslår Fysiken Kaserntorget för gym! Stora lokaler med mycket space för alla möjliga övningar och najs stämning!

    Tijana 2015-12-14 10:44:09 http://nouw.se/tijanas
    Svara
  • Vilken härlig och välbehövlig helg du verkar ha haft! Jag förstår precis vad du menar med gymmet. Är själv, efter flera månader, fortfarande på jakt efter ett gym som känns bra där jag bor i Stockholm. Istället har jag promenerat massor och kört lite hemmaträning, och det har faktiskt gått förvånansvärt bra. Känns skönt att göra det som känns bäst för en helt enkelt!

    Bea 2015-12-13 20:19:52
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!