Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Min make up bas

idJag får ofta frågan om min make-up bas, så därför tänkte jag att det blir ett inlägg om detta.
Innan make-up åker på, så använder jag ansiktsvatten och min dagkräm från Clarins. Därefter använder jag Beauty Flash Balm (också från Clarins), som ger lyster och låter sminket sitta på plats. Och när vi sedan kommer till make-up, så använder jag mig utav Bare Minerals. Mineral foundation som smälter på huden. Tänker aldrig byta, vi trivs förbaskat bra ihop.

I always get questions about my make-up base.. Before my make-up I use Beauty Flash Balm from Clarins, and my make-up comes from Bare Minerals. id2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Jag älskar med Clarins, men köpte för ett tag sedan en foundation som bara smular sig vet du om man kan kontakta clarins direkt?

  Anna 2015-11-30 16:10:11
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Anna: Skulle istället kolla din hudkräm/serum/ögonkräm och sedan foundation om de är vatten- eller oljebaserade. Om underlaget är vatten- (olje-) och foundationen tvärtom så smular det sig. Står det inte på flaskorna, så är google din vän.

   Sofie 2015-12-01 09:57:30
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!