Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Det finns alltid en önskelista..

wishlistSneakers from Céline, bracelet from Sophie Billie Brahe x Ganni, lamp from Flos, spotted bowls from Artilleriet, merino collar top from Filippa K.
wishlist2Heels from Notabene, wool skirt from Mango, wallet from Acne with my initials (picture borrowed from Caroline), belt from Gucci and picture shooted by Mario Testino.

Både födelsedag och jul är på radarn. Givetvis finns det alltid saker man önskar att man ägde, men jag tycker inte om att önska mig något. Allt jag önskar är en middag med min familj och en utekväll med tjejerna. Jag själv ska börja klura på julklapparna till mina nära, dem vill jag gärna skämma bort.

Both birthday and Christmas is on the radar. And of course there are always things on my mind, but all I wish for is a dinner with my family and a night out with the girls. Me myself need to start thinking of gifts to my beloved.. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! 🙂
  Börjar med att säga att din blogg inspirerar mig något grymt, så tack för det! 🙂
  Undrar lite över hur du gör dina collage… om man sparar ner en bild på datorn från t.ex. Nelly.com får man ju alltid en rektangulär bild med en ”bakgrund” bakom själva plagget. Hur får man bort det så man endast har själva plagget?

  Ha det bäst, kram!
  Linnea

  Linnea Asp 2015-11-27 16:02:41
  Svara
  • Svar på Linnea Asps kommentar.

   Tack snälla du!! Jag använder mig mycket av ”det magiska suddgummit” för att få bort bakgrunder 🙂 Kram!

   Ellen Claesson 2015-11-27 18:36:36
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!