Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

On my mind this week

onmymindJeans from Frame Denim, coat and knit from Ganni (find at Wakakuu), heels from Acne.

Det har varit en påfrestande vecka, inte minst på grund av attentaten i Paris. Vart vår värld är på väg är skrämmande och det har dragit igång många tankar hos mig. Jag har dessutom haft tid att bli riktigt påläst då jag varit sjukt största delen av veckan. Vilket också har stressat upp mig en hel del, har inte tid att vara sjuk. Är fortfarande inte hundra, men måste ha fokus kommande vecka. Hatar när man tvingas lägga hälsan åt sidan..

Provade denna jacka när jag var på möte hos Wakakuu, perfektion! Har nämligen spanat in den så länge, men aldrig sett den live. But now I have och jag tror det är dags att slå till! Såg även att Wakakuu fått in lite nyheter från Ganni, bland annat tröjan som jag även den gillar så. Otvättad rak denim och svarta klassiska pumps är något på min lista, behöver en uppdatering.

It’s been a stressful week, not least because of the attacks in Paris. It’s scary where our world is heading and it has given me a lot of thoughts. I’ve also been sick most of the week which made me read a lot about everything that is going on.. 

From one thing to another, these pieces are on my mind right now. I’m in love with this jacket and I think it’s time to do something about it. Ganni really is a favorite brand of mine. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Supersnyggt! Tänkte höra vart man kan hitta jeansen. Har sökt runt på frame denim men hittar inte den modellen. Är det något som kommer ut senare? 🙂 ha en fin kväll!

    Amanda 2015-11-16 22:10:52
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!