Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

A favorite outfit from spring

ellenclaesson-metromode
Idag bjuder jag på en favorit till outfit från slutet av våren. Många älsklingsplagg på en och samma bild förstår ni – Hade precis köpt min första Balenciaga och var väldigt lycklig. Dessa jeans blev storslagna favoriter under hela sommaren, köpte dom på Topshop i New York. Och min kära skinnjacka från Dagmar som jag aldrig kommer göra mig av med.

An old outfit from end of spring – Many of my favorit pieces in same outfit. I had just bought my first Balenciaga and was really happy. These jeans was most worn during summer, bought them at Topshop in New York. And my beloved leather jacket from Dagmar, I will never get rid of it. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!