Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

H&M x Balmain x Trendsales

balmainSom ingen har missat så har H&M idag släppt sin Balmain kollektion. Jag är inte den som köar för samarbeten, även om jag vet att jag kan hitta riktiga gobitar. Ett tips för dig som tänker likt mig är att spana in Trendsales. Här läggs massvis med annonser upp! – Se nedan länkar för mina favoritplagg.

Skjortjacka HÄR, guldtröja HÄR, svartvit tröja HÄR och t-shirt HÄR.

No one has missed that H&M have their release for the Balmain collection today. I’m not the one who queuing even though I know I can find some really nice pieces. A tip for you is to check out Trendsales instead. Here you can find a lot of ads, find my favorite pieces above. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!