Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Favorite details from my home

oglan-ikea-ellenclaessondetails-ellenclaesson-homeSom ni redan vet och som jag skrivit förut, mina fina öglan-stolar från Ikea 1961 ligger mig varmt om hjärtat. Slog till på tre stycken via Blocket, som jag sedan lämnade in på lackering och sprayade svarta. Mina planscher med New York och Paris som motiv måste ramas in och min runda lampa från Lagerhaus var ett riktigt fynd!

As you already know, and as I have written before, my chairs from Ikea 1961 is close to my heart. I bought all three chairs vintage and sprayed them black. My posters with New York and Paris as the motive must be framed and my lamp from Lagerhaus was a real catch!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej igen Ellen,
  var dem i trä eller komposit? 🙂

  Jasmine 2015-11-22 20:42:02
  Svara
 • Hej igen
  tusen tack för snabbt svar!
  Tänkte även passa på att fråga om dina är i trä eller komposit?

  Med vänlig hälsning,
  Jasmine

  Jasmine 2015-11-18 21:36:13
  Svara
 • Hej fina Ellen,
  Vart lämnade du in stolarna på lackering och vad kostade det? Vad köpte du för spray och varifrån? Hade verkligen uppskattat svar på denna kommentaren då jag själv precis köpt två öglan- stolar fast i grå nyans.

  Med vänlig hälsning,
  Jasmine

  Jasmine 2015-11-15 16:52:43
  Svara
  • Svar på Jasmines kommentar.

   Hej Jasmine, jag lämnade in mina stolar hos en lackeringsfirma i Skene. Det är nog bara googla så hittar du en lackeringsfirma nära dig. Betalde strax över 2000 kr för tre stolar. Går säkert fint att göra det själv med, bara be om hjälp när du köper färgen. Lycka till!

   Ellen Claesson 2015-11-15 18:53:49
   Svara
 • I like your interior sense 🙂

  http://rupica.co

  Gamze Demirkol 2015-10-15 12:51:31 http://rupica.co
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!