Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Trendsales tips

givenchybagOch så var det just det där med hur man lyckas göra sina fynd på bästa sätt på Trendsales. Hemsidan kan tyckas vara svår, men egentligen är den motsatsen. Tänkte därför att jag sätter ihop mina tre tips för hur det ska bli enklare för er att hitta på hemsidan och jag guidar er till att hitta min väska från Givenchy som finns uppe till salu.

givenchy– Oftast när jag ska spana efter något, så har jag redan en tanke på vad jag letar efter. Oftast söker jag då på varans märke, vilket man enkelt gör i sökrutan. När jag skriver varumärket kommer det automatiskt upp att välja och jag får då fram alla plagg/accessoarer som finns upplagda. Simple as that!

givenchy2

– Om jag inte har ett specifikt märke jag är ute efter, så söker jag enkelt i de färdiga kategorierna. Efter första valet av kategori, kommer nästa val för att göra din sökning mer specifik. Du kan bland annat sortera efter storlek, färg, skick eller pris. Hur enkelt?!trendsales
– Sist men inte minst, så bör man inte missa kategorin ”alla kategorier”. Sidan kan vara svår att hitta på om man inte är en inbiten Trendsalesmedlem och därför är denna kategori så bra. Personligen tycker jag att man får en enklare överblick över kategorierna. Mitt sista steg i sökningen kan även vara att sortera efter det land jag vill handla ifrån (ibland känns det till exempel enklare att handla från samma land). Och ja, alla sätt leder fram till min väska.

Signa upp dig enkelt och kostnadsfritt på Trendsales idag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!