Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Another day in Levis..

levis-ellenclaesson-metromodePhotos Evelina Svantesson
Jacket/shirt from Gina Tricot, denim from Levis and old shoes from Mango. 

Ja, det blev ännu en outfit i Levis 550 (förstår om ni är trötta på de). Men vi trivs så bra ihop just nu! Jag har haft en härlig dag – Effektiv dag på jobbet, go-sushin till lunch, promenad med Stella och nu mätt och belåten hemma hos mina föräldrar. I morgon startar jag dagen på bästa sätt, frukostbuffé med kollegorna på stans mysigaste fik, Café Viskan (herregud vad jag levde där när jag bodde i Borås).

One more outfit in Levis 550, feel som comfortable in them! I’ve had such a great day – effective day at work, favorite sushi for lunch, a walk with Stella and now at my parents home for dinner. Tomorrow I will start my day in best way, breakfast with my team.
today-ellenclaesson-
shirt

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!