Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

First Monday in October

ellenclaesson-iro-Photos Evelina Svantesson
Jacket from IRO, cashmere from Gina Tricot, denim from Levis, bag from Balenciaga and shades from Céline. 

Första Måndagen i oktober – Hur galet? Och vi har verkligen haft en underbar höst än så länge, hoppas det får fortsätta så. Har levt i min nya cashmere-tröja hela helgen, så den fick åka på idag med, tillsammans med min favoritjacka från förra säsongen. Älskar när man har gjort bra köp som varar säsong efter säsong.

First Monday in october – How crazy? We’ve really had a beautiful autumn so far, hope it can last. I’ve lived in my new cashmere knit all weekend, today I wore it with my favorite jacket from last season. I love when you do such a good buy and can were it season after season. 

irojacketcashmere-ginatricot-jacket-iro-ellenclaesson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!