Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Céline SS16

celiness16celiness16-280-talet möter 90-talet, den engelska mannen i tweed möter långa trikåklänningar med fokus på midjan. Céline våren 2016 bjuder på en kollektion full av variation och en riktig verklighet. Och det är det som jag gillar lite extra med kollektionen.

This is written about the show at Style.com:
”A telling reaction to this collection was the instant straw poll going on among guests as they poured out of the show. Asking each other what they liked best, everyone had a different answer. And that’s the way it is, today: There is, and should be, no one look, but a spectrum of equally valid looks for many of us to feel like ourselves in. Phoebe Philo’s genius is that she holds the mirror up to that emotional reality.”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!