Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Cold Case

ginatricotJag tycker att vår nya kampanj på Gina Tricot är så fin. Älskar den plisserade kjolen där slutresultatet verkligen blev tio av tio. Är verkligen fascinerad av att man kan känna så mycket för det man jobbat med under en lång tid, det är en riktigt glad känsla. Något annat jag just nu gärna bär är den tajta tshirten med rund hals, den är perfekt att bygga lager på lager känslan med då jag bär den under stickat och kappor. Slog till på båda färgerna nedan, en bas som är den skönaste jag ägt – finns här.

I think our new campaign at Gina Tricot is one of the best ones. Love the pleated skirt where the result turned out so good. It’s really fascinated how you can feel so much for something you have worked with for a long time, it’s a happy feeling. Something else I love to wear right now is the tight tshirt, it’s perfect to wear with layering. 
basegina

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • verkligen sköna. tänkte också slå till på dem (samma färger till och med) på jobbet imorgon. älska bas!

    /.

    www.emelieelisabeth.blogg.se

    www.emelieelisabeth.blogg.se 2015-09-30 23:13:16 http://www.emelieelisabeth.blogg.se
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!