Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Thursday 24/9

metromode-ellenclaesson-outfit1Photos Evelina Svantesson
Sweater, tshirt and jeans from Acne Studios, peacoat from Dagmar and boots from COS. 

Jag känner att jag har extremt mycket bollar i luften just nu – Varför ska det vara så svårt att hinna med allt under dygnets 24 timmar? Jag vet att det är pendlingen som är boven. Och en annan sak, jag borde inte känna som jag gör, men jag känner mig stressad över livet. Mycket är oklart och jag känner mig uttråkad att ha det som det är nu. Jag vill växa och utvecklas, måste hända mer. Och det är en sådan jäkla inre stress att känna så. Vet hur mycket kreativt jag har inom mig som aldrig får komma ut. Men, saker på g och denna helg kommer att handla om att strukturera upp. Däremellan ska jag ut och dricka drinkar, få helgbesök av Stella och promenera en massor. Nu, en kväll i mailen och påbörja struktureringen..

This weekend it’s all about structuring. There’s so much to do right now and I’m stressed over a few things that I have to grab and do something about. In between that, I will drink some drinks and have Stella over the night. But now, one evening in the email box and begin the structuring ..

ellenclaesson-metromode-outfit

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Uppskattar när du skriver inlägg som ovan! Känner lite likadant för tillfället.

  M 2015-09-28 20:45:30
  Svara
 • Är det modellen acne POP du har här ?

  Isabell 2015-09-25 11:13:42
  Svara
 • kämpa på vackra bästa starka älskling <3 <3

  Elin 2015-09-25 10:19:41
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!