Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Weekend plans

helFick önskemål om att skriva på båda svenska och engelska igen, så då kör vi på det. Men jag föredrar dock att skriva på engelska då jag gör det hela dagarna, that’s why.

Helgens planer är inte många. Sova, promenera, hitta mina höstkappor, besöka några vintagebutiker, fota lite till er, samt vin och kaffe. Det är min femte super-duper-lugna helg och det är väldigt skönt att bara samla kraft. Dessutom ska jag uppdatera mitt konto på Trendsales, så håll utkik!

My weekend plans aren’t much at all. Sleep, walks, find all my autumn coats, visit some vintage shops, photo shoot for you, coffee and wine. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!