Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Superstars

IMG_1051Hur balla är inte mina nya svarta sneakers med snake-detalj från Adidas Superstars? Finns att köpa på Nilson. Känns bra med lite variation till alla vita där hemma.

Ledsen för frånvaron, efter begravningen I Fredags så valde jag att koppla bort över helgen. Har varit vid kusten och haft en underbar sommarhelg. I morgon sticker jag upp till Stockholm Fashion Week över dagen för att se några favoritvisningar, speciellt House of Dagmar och Filippa K. Flyget lyfter redan vid 07 i morgon, så vi hörs mer från Berns under dagen.

How cool isn’t my new black sneakers with snake details from Adidas Superstars? 

Sorry for bad update, after the funeral a chose to disconnect over the weekend. I’ve been by the coast and we’ve had such a great summer weekend. Tomorrow it’s time for Fashion Week Stockholm, but I will just be there over the day to see some of my favorite shows. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!