Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Jane Koenig and green marble

marbleFör det första, hur fin är inte denna lilla gröna marmorasken som jag fick av min mammalediga Sofia? Perfect för mina favoritsmycken, allt från Jane Koenig. Ni har väl inte missat deras nya kollektion som har släppts – Magnetic? Valde detta örhänge när jag och Hanna var i Köpenhamn för deras releaseparty.

First of all, how lovely isn’t my little green marble box that I got from Sofia? Perfect for my favorite jewerly, all from Jane Koenig. Hope you haven’t missed their latest collection – Magnetic? I picked this earring when me and Hanna was in Copenhagen for their release party. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Den var fantastisk fin! Hvor er den fra?

  Arlene 2015-08-17 10:34:05 http://www.angelamall.se
  Svara
 • Vart kommer den fina aken ifrån??

  Amanda 2015-08-16 20:06:00
  Svara
 • Den var fantastisk fin! Hvor er den fra? 🙂 Vet ikke om du fremdeles er interessert, men husker at du tidligere ønsket deg Yara Jacket i alpakka fra Dagmar AW10 (som Hannamw har). Jeg selger min på Finn.no, ny med tags: http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=63077654&searchclickthrough=true&searchQuery=dagmar

  Maria 2015-08-16 18:47:25
  Svara
 • Men herregud vad snygg!!

  Sofia 2015-08-16 08:53:29 http://reduxsquad.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!