Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Summer days

gothenGöteborg är verkligen hemma för mig, trivs så himla bra. Den stämning som jag känner i Göteborg känner jag ingen annanstans och det tror jag att jag delar med många andra. I kväll har jag mött upp Jennie som har varit bortrest ett tag och ätit middag på Levantine igen. Vårt lilla hak. Gäller att ta vara på kvällarna till fullo när man sitter på ett kontor hela dagarna. Nu känner man hur mycket man längtar till semestern.. Nästa Fredag är det min tur!!

Gothenburg really feels like home for me, enjoy living here. There is a special feeling in Gothenburg that you don’t feel anywhere else. Tonight I’ve had dinner with Jennie at Levantine, our favorite place. But now I can’t wait for vacation anymore.. Next Friday it’s mine turn! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • That’s a beautiful shot Ellen, I love the light! xx

  Vikki
  www.styleandminimalism.com

  Vikki 2015-07-07 10:43:22 http://www.styleandminimalism.com
  Svara
 • Superfin tröja! Vart kommer den ifrån?

  Mikaela 2015-07-03 14:51:02
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!