Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Sunday 14/6

ellen-sunday
Photo Charlotte Håkanson
Denim from Zara, tshirt from Filippa K and leather from Dagmar. 

Jag älskar ju flare, det har ni kanske märkt vid det här laget. Det får mina redan långa ben att se ännu längre ut och jag gillar långa ben. Såhär simple har jag varit denna Söndag när jag sprang iväg och tog en kaffe med en vän. Annars började jag min dag med gymmet och avslutade med fem tvättmaskiner. Nu hoppar jag ner i en nybäddad säng och laddar inför en kort jobbvecka.

I love flare, you might have noticed it by now. It makes my already long legs look even longer, and I like long legs. This is how simple I’ve been dressed this Sunday when I took a coffee with a friend. Otherwise, I started my day with the gym and ended with washing. Now time to jump into bed and get some sleep before the new week starts. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • De där byxorna är så fin!!! Skulle du kunna länka, hittar två par på hemsidan som är väldigt lika. Vill inte råka beställa fel, för tvätten på dina är så perfekt.. 🙂

    Elin 2015-06-16 22:57:33
    Svara
  • Asså perfekta jeans verkligen! Var det längesedan du köpte dom?

    Originalet 2015-06-16 11:28:28 http://fames.se/originalet/
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!