Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Beauty consultation at NK

nk_konsultation_ellenclaesson1
Idag har jag äntligen träffat underbara Shabana på NK Göteborg för att göra en hudvårdskonsultation. Är så enormt glad över min konsultation och det senaste har jag verkligen förstått värdet i att ta hand om sin hud. Jag har tidigare varit den som inte tyckt att jag behövt bry mig så mycket, då jag aldrig har haft några större problem med min hy. Men att ta hand om sin hy behöver alla göra, inte minst sagt i förebyggande syfte. Shabana svarade på alla mina frågor, läxade upp mig med att jag aldrig har använt dagkräm och tog fram de bästa produkterna för min hudtyp.

Att boka en skönhetskonsultation är gratis och verkligen något som alla borde ta sig i kragen och göra! Jag kommer fortsätta att lära mig allt och förmodligen utöka min hudvårdsserie ännu mer framöver. Nu ska det bli ordning och tro mig – Det finns ingen bättre känsla än att ta hand om sin hud.

Detta är ett samarbete med NK Göteborg och NK Kosmetik. 
nk_konsultation_ellenclaesson
Jag är ju som ni vet ett fan utav Clarins och därför fortsatte vi i det spåret. Rengöring, ansiktsvatten, dagkräm, nattkräm, ögonkräm, ansiktsmask, peeling, ansiktsolja och solskyddsfaktor står nu i mitt badrumsskåp. Känner mig mer än väl-kittad och redo att ta hand om min hud! 

Today I’ve done a beauty consultation at NK Gothenburg. I’m so happy and satisfied over my consulting and lately I’ve really understand how important it is to take care of the skin. I’ve always been that one how haven’t cared so much about it, since I’ve never had any problem with my skin. But everyone need to take care of their skin. I’ve learned a lot and got some new products from Clarins. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!