Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Summer heels

nellyshoes_ellenclaesson
Tycker det är så kul med skor, väskor och jackor. Sist in är dessa sommarklackar – Min fina kollega Emma traskade omkring i dessa på jobbet för några dagar sedan och jag var inte sen med att beställa ett par egna. Från Nelly Design. Mina klackar med bambu från Acne är annars mitt favoritpar inför sommaren, som jag såg just nu att fanns på Trendsales. Pass på!

I think it’s so fun with shoes, bags and jackets. Latest purchase are these summer heels – My colleague Emma wore these the other day and I wasn’t late. From Nelly Design. My favorite summer heels for summer is my Acne heels with bambu, and right now you can find them at Trendsales

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!