Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Summer ready with Trendsales

dresses_trendsalesSom jag nämnt tidigare så är sommaren enda tiden då jag gillar att bära klänning. Och visst är enkelt att bara ta till sig en fin klänning och sedan känna sig redo. Bekvämt i all sin enkelhet. På Trendsales hittar jag märkesklänningarna som tog slut på nolltid och som jag ångrar att jag inte köpte (som denna från Acne). Utbudet är stort och för ett tag sedan fann jag min favoritklänning på Trendsales, nämligen den ovan från Dagmar.

As I told you before, I just like to wear dresses in summer. It’s so easy to just put on a nice dress and feel ready! On Trendsales I find all brand dresses that I regret never bought (like this one from Acne). The range is wide and a while ago I found one of my favorite dresses from Dagmar at Trendsales

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!