Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

BH consulting at NK

calvinklein_ellenclaesson_nkgothenburgSom ni redan vet så gör jag ett samarbete med NK Göteborg just nu, där jag har fått äran styla deras badkampanj som pågår mellan 21/5-27/5. Men jag har även fått möjligheten att göra en BH-konsultation samt en skönhetskonsultation.

Jag mötte upp Elisabeth som arbetar på underklädesavdelningen på NK i Göteborg för att en gång för alla ta reda på min rätta bh-storlek. Vi pratade ihop oss om vad jag gillar i underklädesväg  och vad jag var ute efter. Därefter mätte vi min byst och sedan fick jag prova ett antal olika modeller.

Detta är verkligen något jag kan rekomendera alla att göra. Jag som inte alltid använder BH har varit osäker på storlek och vad jag passar i. Nu vet jag och kommer absolut ta till mig allt jag fick lära mig. Boka in din BH-konsultation gratis idag!

Detta är ett samarbete med NK damunderkläder. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!