Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Wednesday 29/4

sandroparis_ellenclaesson_metromode2
Photos Charlotte Håkanson
Jacket from Sandro Paris, sweater and denim from Gina Tricot, sunglasses from YSL.

Vilka veckor, känns som att allt går i ett. Och i morgon går man på långledigt igen. I morgon tänkte jag fira Valborg med bästa vänner och grill innan vi får se vart kvällen slutar. Tror dessutom att det blir en tur till kusten och Falkenberg för att umgås med Stella. Saknar henne som en tok!

Crazy weeks, feels like everything is happening now. And tomorrow it time for long weekend again. I will spend the weekend with my friends, some barbecue and a trip to the coast and Falkenberg to hang out with Stella. Miss her like crazy!

sandroparis_ellenclaesson_metromode

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Ellen! Modellen på dessa jeans, är det ”Alex low waist”? Superfina! Funderar på att klicka hem dem.

  Jen 2015-05-17 17:53:12
  Svara
 • Vad heter modellen på dina ysl glasögon? Så fina! Tacksam för svar!

  Maria 2015-04-30 22:24:01
  Svara
 • Dear Ellen, I am clearly adicted to your blog and instagram page.. You are such an inspirational person! The way how you dress up is just oh! I wish you could tell us a bit more about what do you exactly do at your work, or maybe some snaps from your apartment, because I bet it looks as good as how you dress up! Definitely feeling confused when there are no instagram posts for a day from you.. Keep going! Xoxo!

  Ewa 2015-04-29 22:47:04
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!