Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

New York trough my phone

newyork_2newyork_3newyork_1New York var minst sagt underbart! Dagarna har varit fullspäckade med turistande, god mat och promenerande. Skulle egentligen varit hemma i Måndags, men kom hem först igår. Vi fick en extra natt då vår resa dit blev försenad med 6,5 timma. Är redan sugen på att boka ännu en resa, men först Paris under sensommaren! Nu ska jag ha massor av tid för er framöver..

New York was wonderful! There have been a lot of good food, touristing and strolling. Should from the beginning been at home on Monday, but came home yesterday. We got one extra night when our flight was delayed by 6.5 hours. I already want to book another trip, but first Paris during the late summer! Now I will have a lot more time for you.. 

See more at my Instagram @ellenclaesson.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej! Jag tänkte bara fråga vart du har hittat New York-tröjan någonstans? Den ser så nice ut!

    Fanny 2015-04-25 18:57:51
    Svara
  • is this your boyfriend?

    anna 2015-04-23 00:35:00
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!