Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Saint Laurent

sunglasses_ysl_ellenclaessonPå tal om solglasögon.. Innan jag stack iväg till New York fick jag hem mina nya från Saint Laurent. Älskar dom och ett plus är att dom sitter så skönt. Finns att klicka hem här. I kväll (amerikansk tid), kommer lite New York bilder. Har verkligen varit full rulle och med tanke på tidsomställningen är Ellen inte den piggaste om kvällarna.

Speaking of sunglasses.. Before I went off to New York, I got my new Saint Laurent. Love them and a plus is that they are so comfortably. You find them here. Tonight (US time), I will show you some New York image. Has certainly been busy days..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Meen va fina Ellen :)!!

    Evelina Svantesson 2015-04-19 11:06:12 http://evelinasvantesson.se
    Svara
  • Åh dom är så snygga! Kan du inte visa en bild med dem på? Funderar på att köpa dom själv 🙂

    Christina 2015-04-18 19:04:15
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!