Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

On my mind

newyorkLedsen, livet är verkligen i vägen just nu. Men i morgon sticker jag iväg på välbehövlig ledighet till New York! Planerar second hand runda för att bland annat hitta lite Levis. Hade dollarna inte varit åt helvete hög så hade jag velat slå till på både väskan och skorna. Så sugen på röda detaljer just nu. Men det kan jag lika bra göra när jag besöker Stockholm. Hörs i kväll!

Sorry for bad update, life came between. Tomorrow I’m leaving for New York, finally! I’m planing to do some second hand shopping and find Levis. If the dollar wasn’t that sick right now, I would have bought both the bag and these Céline heels. So in love with red details right now! But I could do that when I visit Stockholm instead. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du är saknad här! Men ha det så superkul i nyc. Det går inte att misslyckas där typ.

    karin 2015-04-14 14:41:02
    Svara
  • Hej! Kan inte du ge lite tips på bra restauranger i Göteborg? Ska dit över helgen, kram

    Ellen 2015-04-14 11:34:41
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!