Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Trendsales

trendsalesJag brukar leta en hel del inspiration på nätet, både i jobbet och privat. Men inspiration innebär att man hittar nya guldkorn jämt.. På Trendsales hittar jag dyrgriparna till bättre pris, eller alla de där unika plaggen som är omöjliga att få tag i. Det är det som jag gillar med denna sida. Registrera dig här och spana efter dina favoriter!

I use to search for inspiration online, both for work and privately. But inspiration means finding new favorites.. On Trendsales I can find these pieces at a better prices, or all those unique garments that are impossible to find. That’s what I like with this awesome page. Sign up here and find your favorites!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Ellen!!

  Ska till Göteborg i veckan och är ute efter ett härligt lunchställe. Tips?? ÄLSKAR burgare osv. Men skriv gärna dina favoriter!!

  J 2015-04-13 20:47:00
  Svara
  • Svar på Js kommentar.

   Hej Julia! Vapiano är ju min favorit, eftersom jag älskar pasta. Burgar-ställerna ligger inte inne i centrum, men Streetfriends ligger vid fiskekyrkan, Burgersson mot Linné och The Barn ligger vid Yaki-Da. Sushi på Wasabis uteservering om det är fint väder eller saluhallen är två andra favoriter. Ha det så trevligt i fina Götet 🙂

   Ellen Claesson 2015-04-14 07:44:41
   Svara
 • Kollar… : )

  Mian 2015-04-10 23:03:41 http://finastemattan.blogspot.se/
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!