Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Om att tappa sig själv

Jag brukar alltid tänka att jag är värd det bästa. Men när det väl kommer till kritan så sätter jag mig ändå i situationer där den tanken känns som bortblåst. När hjärtat bara kämpar och kämpar, och det tillslut gör så ont att man inte vet vad man ska göra. Och jag har bara mig själv att skylla, för jag visste ju att jag var värd det bästa men ändå valde ett annat håll. Jag är arg på mig själv och för att jag lät någon klampa på mig, när jag redan var på botten. Nu finns det ingenting av något som jag trodde fanns. Någon som varit min vardag och fått min tid ska suddas ut. En vän och någon som fått mitt hjärta.

Jag behöver lite tid för mig själv för att komma på banan. Bli lite stark. Detta är kanske det ärligaste och privataste jag skrivit på år. Men ibland är det just det som min blogg får vara till för, att vara min plats.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • åh <3

  amanda 2015-04-08 19:33:10
  Svara
 • du är bäst <3 love u

  Riggy 2015-04-07 08:49:21
  Svara
 • <3 <3 kom igen, det blir bättre. Du är fantastisk och förtjänar att vara stark och njuta av livet.

  Michelle 2015-04-06 23:44:50
  Svara
 • Känner precis likadant! Har precis blivit sviken av min partner och bästa vän. Kämpa!

  anonym 2015-04-06 18:59:02
  Svara
 • Uppskattar verkligen dessa djupare inlägg, gör dig mer männsklig. Stor kram <3

  http://isabyl.devote.se

  ISA 2015-04-05 22:55:22 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Du är fin

  linn 2015-04-05 20:31:26
  Svara
 • KRAM!

  ellen 2015-04-05 15:44:50 http://ellfi.blogg.se
  Svara
 • Vad fint! Blir glad när du vågar vara personlig. Och det blir bättre. Min psykolog sa ” alla känslor försvinner” och det gör dem. Man måste bara gå igenom dem och sen komma ut stakare. Tänker på dig

  anja 2015-04-05 13:38:25
  Svara
 • Ellen, jag har läst din blogg i så många år nu och jag tror bara det säger hur mycket jag beundrar dig. Jag är en av dom som klickar mig inte här men som sällan lämnar något mer spår än i statistiken. Tro på dig själv, klandra aldrig dig själv, se det fina i det lilla som är MEN framförallt det är OKEJ att må dåligt, att känna sig svag, att vara vilsen och uttrycka det. Vem är inte det och vem behöver inte det? Jag vet inte om det är en tröst för dig, men jag befinner mig själv i ett ganska grått moln där jag känner att jag vill veta allting och ha kontroll men i själva verket känner jag tvärtom, totalt kaos. Det känns lite ljusare när personer, som du, skriver och uttrycker liknande känslor och att det inte är något onormalt i det. Alla är ensamma, fast ändå inte. kram på dig.

  erica 2015-04-05 13:19:29
  Svara
 • Var inte arg på dig själv för dina val. Jag tror inte på att ångra saker man gjort utan istället växa av sina misstag. Jag är så himla säker på att det kommer något bra ur det här. Du har en så snygg och inspirerande stil men verkar även ha ett fint hjärta. Jag tror på dig och tillslut kommer du också göra det. Du är grym!

  Lovisa 2015-04-05 11:11:37
  Svara
 • Hej Ellen! Har följt dig länge nu men aldrig riktigt kommenterat. Jag ville bara ge dig en knuff i rätt riktning, ett par peppande ord. Du har helt rätt i att du är värd det allra bästa! Du verkar vara en grym tjej och du är en enorm inspiration både för mig och för många andra, så fortsätt köra ditt race! Tillåt dig själv att vara ledsen och res dig sedan upp – starkare än förut. Jag hejar på dig! Kram

  Emelie 2015-04-05 09:57:54
  Svara
 • <3

  Jess 2015-04-05 08:59:02
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!