Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Base top

stripes_norgaard_ellenclaessonJag får aldrig nog av bra basplagg. Randigt ingår i en bas för mig, vet inte hur mycket randigt jag har. Är man i Köpenhamn bör man definitivt stanna vid butiken Norgaard på Ströget. Här hittar du bra bas i alla dess former och färger. Nästa gång blir det enfärgat..

I never get enough of the good basics. Stripes are included in a base for me, I don’t know how much striped tops I have. Are you in Copenhagen you should definitely stop at the store Norgaard on Ströget. Here you can find good base in all its forms and colors. Next time it will be a single color..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Ellen!
  Vill bara börja med att säga att jag fullkomligt älskar din blogg och din stil! Så pricksäker jämt!
  Tyckte de här tröjorna såg så fina ut och undrar bara, valde du en extra lång eller en vanlig? På hemsidan kan man nämligen välja mellan de alternativen och jag är osäker på om extra lång är jättelång eller om den vanliga är ganska kort?
  Vore så tacksam för svar!
  Kram!

  Karin 2015-04-01 07:39:18
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!