Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Feelin’ better

flowers_ellenclaesson
Om ni bara bortser från mina smutsiga fönster som snart ska vår-fixas.. Så tänkte jag bara förklara att min frånvaro har hängt på HEMSK migrän, feber och extrem halsont. Var alltså sjuk för en vecka sedan och från ingenstans kom det tillbaka i en värre version. I Fredags var jag så dålig att jag grät konstant. Inte en jävla tablett fungerade, fick inte i mig någon mat och var helt tom på energi. Migrän alltså, har man det inte så förstår man det inte. Tur att jag har fina vänner runt om mig som tittat till mig, handlat min medicin och ringt för att kolla hur jag mår. Idag äntligen, känner jag mig bättre! Firade med en promenad i Slottskogen och nya tulpaner. Men nu vet ni <3

If you just ignore my dirty windows that I soon will get spring-ready.. I thought I just had to explain why it has been so quiet here. I’ve had HORRIBLE migraine, fever and extreme sore throat. I was sick a week ago and from nowhere it came back in a worse version. Last Friday, I was so bad that I cried constantly. Not a fucking pill worked, I couldn’t eat and I was completely empty of energy. Migraine, it you don’t have it, you don’t understand it.. Luckily I have good friends around me who looked after me and bought my medicin. Today, finally, I feel better! Celebrated with a walk and new tulips. But now you know <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind