Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Monday 9/3 and Trendsales

trendsales_sakerhandel_ellenclaessonSovit så dåligt i natt med min igentäppta näsa och idag var förkylningen inte rolig alls.. Så ja, ännu en dag hemma. Kan vara det tråkigaste jag vet att vara hemma, känns som så bortkastad tid. I alla fall, har spenderat delar av dagen framför Trendsales. Har just nu hittat en Balenciaga som skriker mitt namn.. Som ni vet är jag ambassadör för Trendsales och en av anledningarna till att jag valt att vara det är för att det är en trygg och säker handel, vilket verkligen har saknats. På Trendsales är det trygg handel för både köparen och säljaren, både under och efter att handeln avslutat (lär mer här). Så ja, här om någonstans känner jag mig trygg med att köpa en kommande väska.

Today I’m home from work since my cold isn’t better.. Feels like such a waste of time to be home, but actually I had no choice.. So, I’ve had a lot of time spending at Trendsales and right now I’ve found a Balenciaga that’s scream my name.. As you already know, I’m ambassador for Trendsales and one of the reasons why I chose to be it, is because of the safety. On Trendsales it’s all safe, both for seller and buyer. So yes, if it’s anywhere I choose to buy my next bag, it’s at Trendsales. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Var kommer de fina kuddarna ifrån? Krya på dig och tack för en dagligen inspirerande blogg! Kram!

    Linnéa 2015-03-11 12:02:01
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind