Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Madonnafallet

Idag tipsade min kollega mig om att titta på ”Madonnafallet” på SVT play, så på vägen hem idag drog jag igång det och jag blev så extremt tagen. En dokumentär om Sveriges största traffickinghärva, det vill säga människohandel och sexslaveri. Kan inte förstå hur detta får lov att ske, hur det kan finnas människor som vill göra någon annan människa så illa som på detta sätt. Jag kan inte förstå hur man kan se sitt egna värde när man väljer att sälja någon annans liv. Att detta pågår år 2015, runt om i hela världen och i min egna hemstad – Jag är tom. 30 miljoner människor lever idag under slaveri. Kan ni förstå, 30 miljoner människor blir ifrån tagna sina liv! Det är mer slaveri än vi någonsin haft i världshistorien. Jag är så arg att jag var tvungen att skriva av mig till er. Fruktansvärt.

Today my colleague told me about a documentary shown in Sweden, so on the way home today I had to check it out and I’m so extremely taken. A documentary about the largest human trafficking tangle, that is human trafficking and sex slavery. I can’t understand how this is allowed to happen, how there can be so horrible people who wants to do this to another humans. I can’t understand how these people can see their own value when you decide to sell someone else’s life. That this is going on today in 2015, around the world and in my own hometown – I’m empty. 30 million people lives in slavery. Can you understand, 30 million people will be taken away their lives! I’m so angry that I had to tell you about this. Horribly.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Så otroligt fruktansvärt! Det absolut värsta med det är att det är så många barn i det där, små barn liksom. Kolla in den här hemsidan där de jobbar aktivt med att stoppa det här, sprid gärna till din läsare att skriva under deras namninsamling. Tillsammans kan vi stoppa det här!

    http://realstars.eu/for-fair-sex/

    Kram!

    Chrystelle Eriksberger 2015-02-16 21:43:52 http://rodeo.net/chrystelle
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind