Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Answers

Måste börja med att förklara mig. Denna vecka har gått i ett, jag har levt i en väska och bott lite här och där (pga renoveringen utav mitt kök). Jag har flängt fram och tillbaka mellan Göteborg och Borås samt haft alldeles för sena kvällar. Tiden har helt enkelt inte räckt till som jag velat, men ni ska ändå veta att jag tänker på bloggen konstant. Det svider lite i mig att jag inte kikat in. Nu äntligen ska jag ta helg, få ordning i min lägenhet och det nya köket och uppdatera er. Vi börjar med lite svar på era frågor!

Undrar över dina favoritställen i Göteborg. Restaurang, bar, klubb, fik? Har precis flyttat hit och är sugen på att prova massa nya ställen. Restauranger finns det många i Göteborg, men tycker faktiskt att de nya haken på Tredjelång är förbaskat trevliga – Made in China, Tacos & Tequila (ät guacamole!) och Taverna Averna. Börjar gärna kvällen på ett utav ställena, och ta en drink var på de andra ställena. När det kommer till klubbandet, så är det mest Yaki-Da och Push för min del. Fika-mässigt så tycker jag att Göteborg är riktigt dåligt, men jag är heller ingen fikatyp. Så för min del blir det gärna en kaffe på Da Matteo.

Vart bor du när du är i Palma? Har du några guldkorns restauranger att bjuda på? Jag har bara varit i Palma två gånger och bott på olika ställen, tyvärr hittar jag inte hotellnamnen och jag har minne som en guldfisk. Enligt mig är det trevligare att bo nära centrum, då man kan gå och se mycket mer. På dagarna tar man sig ändå till mysiga stränder och beach clubs utanför stan, så ett hotell utan pool inne i stan gör absolut ingenting.

Dina bästa tips för att bygga en snygg basgarderob? Eftersom en basgarderob ska hålla ett tag, satsa på plagg i bra kvalitéer. Satsa på basplagg i olika material och inte bara i bomull, få till exempel in en vit bomulls t-shirt och en vit linne t-shirt i din garderob.

Vad heter modellen på dina kashmirtröjor från Davida? Sweater basic #11010 (dam) och Man V-neck #31002

Hur lång är du? 1.74 cm, tror jag.

Hur fick du jobbet på Gina? Jag blev tillfrågad att komma på intervju, fick komma på en till intervju och därefter var jobbet mitt och jag var lyckligast i världen.

Vad är det du jobbar som på Gina? Är det fortfarande marknad eller är det inom inköp? Hur har du råd med alla acne-plagg osv? Jag är så avis. Nu jobbar jag med inköp, världens roligaste. Och såhär är det, jag spontan-handlar sällan och de dyra köp jag gör är oftast planerade. Sedan så jobbar och sliter jag en hel del då jag har två olika jobb, vilket jag gärna gör då jag älskar allt jag gör. Och jag tror det är viktigt att folk förstår att det ligger jobb jobb jobb bakom allt, för det är nästan det enda jag gör, jobbar.

Hur ser en vanlig dag på kontoret ut? Börjar dagen med kaffe, går igenom mailen och svarar leverantörer. Och därefter går dagen i ett rasande tempo med avprovningar, möten, ännu mer mail, kampanj-planering, bevakning av alla orders osv. Varje dag skiljer sig alltid åt!

Vilken utbildning har du gått? Jag har endast min gymnasieutbildning och nu en kort kurs i materiallära med mig. Missförstå mig inte nu, tycker att utbildning är superviktigt, men att få arbeta och varje dag lära sig något nytt är tusen gånger mer lärorikt för mig.

Kanske lite för personligt, men vad hände med dig och Gustav? Har följt dig så länge så bara undrar. Kärleken tog slut kan man väl säga.. Vi växte åt olika håll och ville leva på olika sätt. Men kommer alltid vilja ha honom i mitt liv.

Älskar din stil! Vad har du för storlek i Rika ”Love sweater” tröjan? Den är i small, men hade gärna velat ha den i large. Den är ganska liten i storleken.

Min fråga är hur du kan hålla dig så så smal? Äter du efter någon diet? Eller är du bara naturligt smal? Skippar du onyttigt och vissa måltider? Tränar du något? Vill helt enkelt veta mer om hur din livsstil är när det kommer till träning och mat. Jag har alltid varit smal, men har bara hög förbränning. Så jag är naturligt smal och har aldrig testat någon diet. Jag tänker inte överdrivet mycket på vad jag äter, men jag äter sällan onyttigt ändå. Dock har jag en last här i livet som jag aldrig tänker sluta med och det är pasta. Jag har alltid rört mycket på mig, spelat tennis i många år. Men just nu är det mest PW (bästa som finns på helgerna) och lite olika pass på gymmet några gånger i veckan. Rör jag på mig, så blir jag automatiskt sugen på att äta rent och fräscht och dessutom känner jag mig så mycket piggare och starkare!

Berätta 3 saker vi inte vet om dig. Jag tvättar håret varje dag, jag föredrar att umgås i små sällskap framför stora och jag vill alltid ha en full kyl.

Tycker du bäst om att handla i butik eller på nätet? Trevligare att handla i butik, så klart. Älskar Lördagar på stan! Men eftersom tiden inte riktigt räcker till just nu, så blir det mycket från nätet.

Vad är ditt nästa dyra inköp? En väska!

Hur ser en ledig dag ut för dig? Sovmorgon, PW, brak-frukost, en runda och lunch på stan, handla lite mat och färska blommor, hem och pilla i lägenheten, laga en god middag och dricka vin.

Mer frågor en annan dag..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind