Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Sunday 8/2

sunday1
Photo Charlotte Håkanson
Jacket from IRO, turtle neck from Filippa K, pants from Gina Tricot and sneakers Stan Smiths.

Har haft en lugn och datorfri helg, känns just nu som jag behöver det varenda helg. Hunnit med en sväng till Falkenberg, shoppat lite nytt från Acne, varit på middag i Borås och tömt hela mitt kök på saker. I morgon ska mitt nya kök komma på plats och det kommer vara kaos i lägenheten i några dagar. Men det får det vara värt!

I’ve had a calm and computer free weekend. We have been in Falkenberg, bought something new from Acne and had a dinner with my parents. Tomorrow my new kitchen will arrive, so it will be chaos in my apartment for some days, but it will be worth it.

sunday2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Undrar samma som ovanstående! Vad heter modellen på byxan och finns den i butik? Jättefina!

  Viktoria 2015-02-09 17:12:01
  Svara
 • Vad heter modellen på byxan från Gina?

  Louíse 2015-02-09 11:08:54
  Svara
  • Svar på Louíses kommentar.

   Tyvärr är det en äldre byxa, men det kommer uppdaterade versioner hela tiden så håll utkik 🙂

   Ellen Claesson 2015-02-09 18:09:31
   Svara
 • Hej, gillar din blogg! En fråga jag har är hur du orkar hålla humöret uppe med så långa dagar och att pendla från Göteborg till Borås varje dag? Har det alltid varit en dröm att bo i Gbg eller hur kommer det sig att du flyttade från staden du har ditt roliga jobb i? 🙂 Kram

  Sandra 2015-02-09 08:40:53
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Hej Sandra! Tack, kul och höra 🙂
   Jag håller inte alltid humöret uppe, men jag försöker alltid hålla det för mig själv. Jag har själv valt att pendla och jag väljer till viss del att jobba så mycket som jag gör för att jag älskar allt jag gör. Har alltid älskat Göteborg och alltid vetat att det är där jag velat bo, så därav tog jag äntligen tag i saken nu när jag blev singel och flyttade ifrån min dåvarande pojkvän. Ibland måste man bara ta tag i saker och ting, annars blir det aldrig av 🙂 Kram!

   Ellen Claesson 2015-02-09 18:11:16
   Svara
 • Looks extremely comfy and warm. I hate wearing tight clothes when it is cold out. I would wear that outfit in an instant

  THEY’RE JUDGING US
  http://theyrejudgingus.blogspot.com

  THEY'RE JUDGING US 2015-02-09 04:07:13 http://theyrejudgingus.blogspot.com
  Svara
 • Simple and chic – I love it.

  B 2015-02-09 01:11:28
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind