Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Favorites from Fashion Week

carinwester

Carin Wester var som alltid av en favorit hos mig. Kollektionen andades 70-tal och det var en härlig mix av oversized, lager på lager, långa siluetter, samt stickat och vida byxor. Ovan ser ni mina topp fem och den gula klänningen.. ahhhhhh, så fin!!

Carin Wester was as always a favorite. The collection was breathing 70s and it was a lovely mix of oversized, layering, long silhouettes, as well as knitwear and wide pants. Above you see my top five and the yellow dress.. ahhhhhh, so beautiful!!
dagmar

Dagmar, en annan svårslagen favorit. Även denna kollektion andades 70-tal med nyanser av brunt, blått och grått. Draperingar och voluminösa detaljer. Tok-föll för siluetten med de vida skinnbyxorna och den korta håriga bomber-jackan till.

Dagmar, another hard beat favorite. Also this collection was breathing 70s with shades of brown, blue and grey. Draping and voluminous details. I fell for the silhouette with the wide leather pants and the short hairy bomber-jacket. 
filippak
Filippa K, räcker det att jag säger att det bara var så jävla bra? Coola stilrena 70-tals looks (suprise), med känsla för detaljer. Från mörkt grönt till varma neutrala färger, fantastiska skinnkjolar och med en svart favoritjacka som jag på riktigt kommer köa för.

Filippa K, is it enough if I just say that it was so damn good? Cool classy 70s looks (suprise), with feeling for details. From dark green to warmer neutrals, amazing leather skirts and bootcut jeans. My favorit was the black jacket to the left! 

Rent generellt så tycker jag att det var en bra modevecka. Mycket välarbetat och fint, ett flertal personliga visningar och en skön stämning. Nästa gång hoppas jag kunna köra Köpenhamns vecka också, men just nu finns inte tiden till. Sitter i denna stund och sammanfattar alla visningar, ska köra på lite kaffe och kämpa på. Älskar detta, hur kan mode få en att må så fånigt bra?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • I’m sorry but you need to update more often. I log on to your blog every couple of days and there’s rarely anything new. Doesn’t make me want to bookmark it any longer.

  KeenerS 2015-02-02 17:08:37
  Svara
  • Svar på KeenerSs kommentar.

   So sad to hear that you feel that way. I’m doing my best, working 24/7 and have this blog beside my ”real” work. I’m always having the blog in mind, and everything need to be planned. With other words, it’s a lot of planning, and it’s really hard this time of year (thinking of shootings, it’s almost dark 24/7). But I hope I won’t lose you 🙁

   Ellen Claesson 2015-02-02 18:55:45
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand