Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

On my mind

onmymind

Heels and oversized pikétop from Acne Studios, denim bag from Stella McCartney.

Måndag, ny vecka och nya tag! Som vanligt är det full rulle. I morgon ska jag få ny energi hos min frisör, vilket känns väldigt behövligt! Inte minst då jag sticker till Stockholm på Måndag för modeveckan. Nu, sängen!!

Monday, new week and new energi! As usual it’s busy. Tomorrow I will get some new energi from my hairdresser, so needed! And next week it’s time for Fashion week, so a stop there feels perfect! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej!
  Har sett ett par gånger på bloggen att du pluggar textil materiallära. Låter väldigt spännande. På vilken skola pluggar du? Är det heltid/deltid? Vill bara säga att jag verkligen uppskattar din blogg. Väldigt inspirerande men även äkta.

  Sandra 2015-01-22 08:25:13
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Hej! Jag läste bara en kort kurs med det tillsammans med butikschefsutbildningen, vilket jag gjorde främst för att jag fick möjligheten att göra det via jobbet där jag behövde det. Blev klar strax innan jul och då läste jag det samtidigt som jag jobbade heltid (hej stress). Men det var på textilhögskolan i Borås. Tusen tack, värmer att höra!! Kram

   Ellen Claesson 2015-01-22 09:05:08
   Svara
 • Snyggt!

  lisa 2015-01-21 22:47:49 http://nouw.com/lisabengtsson
  Svara
 • Hej!
  Du har ju ett par lösa skinnshorts från Gestuz, har letat som en tok och har äntligen hittat dem. Finns bara i strl 10, alltså typ 38. Är vanligtvis en Small, hur är dem i storleken? Vad har du på dina?

  Anna 2015-01-20 13:29:26
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Tyvärr kan jag inte hitta storleken någonstans i dom 🙁 Men jag tror jag har typ L på mina och jag är en S annars, så det ska säkert gå om du nu vill ha dom lite större 🙂

   Ellen Claesson 2015-01-20 22:36:06
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind