Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Wednesday 14/1

DSC_0020Photo Charlotte Håkanson
Jacket from IRO (looks even better in real life), knit from Hunkydory, denim from Gina Tricot, shoes from Mango and bag from Stella McCartney. 

Älskar när man har fullt upp varje dag! Och om jag känner att jag har fullspäckat schema nu, så får vi se hur trycket blir om ett litet tag när min träning med PT Biken drar igång. Jobbar nästan alltid på påväg till jobbet och påväg hem, bär ständigt runt på min dator så att jag kommer åt mina olika inboxar för att svara på mail. Det är ju inte bara mitt dagsjobb som ska skötas, bloggen och allt runt om den ska rulla. Just nu är jag dessutom sjukt sugen på att läsa någon mer kurs inom materiallära till våren, vi får se.. Det är alltså tidiga dagar som tar slut väldigt sent. Så när jag väl landat, vill jag kasta iväg datorn så långt det bara går och bara andas lite så att jag är redo för nästa roliga dag. Vilket jag tänker göra nu! Imorgon väntar leverantörer, hamburgare-lunch med kollegorna och kanske lite bio om det finns tid.

I love to be busy every day! And if I feel I have full schedule now, we’ll see how the pressure is on a little while when my training with PT Biken starts. I work almost always on my way to work and on my way home, I constantly bring around my computer so that I can have access to my various inboxes and to reply emails. It’s not just my day job that must be managed, blog and everything around it should have a flow. It’s early days that ends very late. And once I landed, I just want to throw my computer as far as possible and just breathe a little so that I am ready for next fun day. That’s what I’m going to do now! Tomorrow awaits suppliers, hamburger lunch with colleagues and maybe a little cinema if there is time.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Din stil är verkligen så fin <333

  Linnea 2015-01-20 21:48:53
  Svara
 • Hej! Vad har du för jeans strlk? Dina jeans sitter alltid så fint nämligen.

  Louise 2015-01-19 09:43:39
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Jag går gärna upp en stl från min vanliga stl för att kunna hasa ner dem lite på höften och så att dom släpper över låren 🙂

   Ellen Claesson 2015-01-19 21:20:19
   Svara
 • Så fint. Älskar väskan också, och kappan… 🙂 /. http://emelieelisabeth.com

  EMELIE ELISABETH 2015-01-18 15:24:45 http://emelieelisabeth.com
  Svara
 • Jackan var verkligen fin!

  Madeleine 2015-01-15 15:49:51
  Svara
 • I love the whole look! Perfect!! <3

  http://t-title10.blogspot.co.uk

  Theresa 2015-01-15 15:30:41 http://t-title10.blogspot.co.uk
  Svara
 • Great jacket, cool look. Busy is good:)

  Joanna 2015-01-14 22:54:56 http://www.lushnluxe.wordpress.com
  Svara
 • Hej ellen!

  Vil du fortælle hvad style navnet på jakken er ? eller hvor den kan købes? Er helt vild med den!

  Mvh Mette

  Mette 2015-01-14 21:51:51
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!