Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

On my mind

onmymind

Heels from Gianvito Rossi, jacket from IRO and bag from Proenza Schouler.

Denna kalla tid på året så gillar jag att satsa på skor, jackor och accessoarer i form av väskor. Det känns som att det är det enda som egentligen syns och är roligt att variera sig mellan. Åker som sagt till New York i April och då har jag som mål att kunna köpa en ny väska, vilken är ännu inte bestämt. Tror jag får känna efter på plats. Men igår blev denna jacka min, riktigt reakap! Velat ha den allt för länge.

Har min hund på besök hela helgen, det är som att ta hand om ett barn. Kan inte lämna henne en sekund, men det är fortfarande det mysigaste och bästa jag vet. Nu ska vi ut på en runda, jag ska köpa blommor och sedan ska jag trycka i mig massa sushi. Hoppas Jakob kan ta med henne ut på en runda sen så hon får springa av sig.

This time of year I love to go for shoes, jacket and bags. It feels like it’s the only thing that matters in your outfits right now. When I’m i New York this spring I will buy a new bag, but yesterday I bought this jacket that I’ve been wanted forever. 

I have my dog visiting me all weekend long. It’s like taking care of a child since I can’t leave her alone for a second. But it’s still so cozy and the best thing I know. Now we will go and fix some flowers for my home and then it’s sushi-time. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind