Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Beauty favorite

IMG_2623Jag gillar att testa skönhetsprodukter för jag hittar alltid nya favoriter. Som ni vet är jag en röding i hyn och får göra allt för att dämpa det. Jag har tidigare använt mig utav Smashbox, men på NK presenterade dem istället Clinique, redness solutions. Och ja, jag måste verkligen slå ett slag för den då jag kommer fortsätta köpa den. Blandar ut den ihop med min underlagskräm och den ger ett perfekt resultat.

I love to try beauty products because I always find new favorites. As you already know I have some redness in my skin and have used Smashbox before, but last time I was in store they introduced this one from Clinique to me. And it’s really really good! I use it together with my day cream before make up. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • åh, bra tips! jag har också ”problem” (eller vad kallar man det?) med redness i facet. vad har du för underlagskräm? trevlig kväll!

    ellen 2015-01-10 18:36:03 http://ellfi.blogg.se
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind