Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Routines

Hade sett fram emot att få starta 2015 idag, rutiner och tillbaka till vardagen. Istället har jag haft en hemsk natt med feber och hosta som jag bara vill slänga i väggen (sjukt jobbig hosta med andra ord). Blev sjuk precis innan nyår, och har varvat vila med ledighets-kul. Jag blir så rastlös av att vara sjuk och bara sitta hemma. Så hade verkligen sett fram emot att jobba idag, men istället blev det sängen. Så nu får mitt 2015 starta först på Onsdag och tills dess ska jag bara vila upp mig. Då ska jag även träffa en PT för att planera min träning, så peppad på att komma igång! Dessutom ska jag äntligen träffa min kära fotograf. Outfits ska det bli, och bloggen är snart på fötterna igen. Bloggen ska få sig ett bra ryck nu när allt är på banan. Flytten klar, plugget klart, jul och nyår är över och all stress är borta. Livet kan verkligen komma emellan ibland, vilket det har gjort de senaste månaderna.

Nu ska jag dricka kaffe, mysa ner mig i soffan och gå igenom massa mail. Kram så länge och tack för ert tålamod!

I’ve been waiting to start the new year with routines and job. But I got fever and a cold that is horrible. I got sick right before New Years eve. So now I just have to rest and try to start my new year on Wednesday when all christmas holiday is over. Then it’s time for me to meet my personal trainer as well, and put up some kind of schedule for me. Will be hard but so much fun! And soon I will hook up with my photographer again and all posts with outfits will be back here. Sometimes life really can get between the things you love, like the past few months have been like for me. But now the move is complete, I’m done with my study, christmas is over and all stress is now gone. So soon everything will just be awesome here! Thanks for your patience!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Usch, fyfan vad drygt med förkylning. Kom ihåg att ta hand om dig, inte stressa och inte slita på kroppen!
    Det är miljoner gånger lättare sagt än gjort, jag vet, men eftersom att du varit/är i en stressig period så tänkte jag ändå påminna dig om det! 🙂
    Kramis

    Tuva Stener 2015-01-10 01:51:18 http://www.tuvaalicia.com
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind